lifezona

Revolucionarna aplikacija za sve koji uživaju u šminkanju

Ljepota & Lifestyle | 11:08

U prostoru Kina Europa L´Oréal Paris predstavio Makeup Genius, aplikaciju za mobilne telefone kojom najavljuje novo digitalno doba u svijetu dekorativne kozmetike. Ova revolucionarna aplikacija za pametne telefone i tablete omogućuje isprobavanje bilo kojeg proizvoda za make-up L'Oréala Paris jednostavnim pritiskom na tipku ili ekran


L'Oréal Paris je lansirao Makeup Genius, revolucionarnu aplikaciju zapametne telefone i tablete kojom je odsad moguće isprobati proizvod za make-upL'Oréala Paris jednostavnim pritiskom na tipku ili ekran. Odabirom proizvoda koji zadovoljava njihova očekivanja potrošači su, putem iste aplikacije, u mogućnosti i kupiti odabrani proizvod. Nakon više od 10 godina rada znanstvenici i majstori animacije stvorili su tehnologiju RT Track 64, primijenjenu u novoj aplikaciji L'Oréala Paris. Riječ je o patentom zaštićenom algoritmu koji uz pomoć prednje kamere vrlo precizno bilježi crte lica i to u stvarnom vremenu. 

U čemu je tajna aplikacije Makeup Genius? Za razliku od drugih aplikacija, ova prati okretanje glave do 60 stupnjeva i bilježi pokrete. Osim toga, analizira teksturu kože lica kako bi 3D modeliranje bilo što realnije te prati crte i izraze lica. MakeUp Genius analizira čak 64 točke na licu i raspoznaje gotovo 100 izraza te bilježi asimetrične pokrete. 

Aplikacija Makeup Genius omogućuje pomicanje make-upa uz pomicanje izraza lica jer bilježi sve izraze te ih preslikava na pametni telefon, a na licu je zaista vidljiv make-up.

Za L'Oréal Paris iskustvo virtualne stvarnosti nadolazeći je trend u industriji ljepote. Cilj je potrošačima diljem svijeta, temeljem znanstvenih istraživanja, pružiti mogućnost da isprobaju bilo koji od proizvoda za make-up L'Oréala Paris jednostavnim pritiskom na tipku ili ekran pametnog telefona. Nekadašnje aplikacije su omogućavale nanošenje make-up proizvoda na nepomičnu sliku. Danas L'Oréal Paris predstavlja novo, virtualno doba aplikacija za make-up s iznimno realističnim rezultatima. L'Oréalovi stručnjaci testirali su nekoliko tisuća proizvoda kako bi vjerno preslikali boju, sjaj i učinak osvjetljenja na svaku pojedinu teksturu, vrstu proizvoda te sam proizvod.

Aplikacija je besplatna i dostupna u trgovini aplikacija za uređaje s IOS-om i Androidom od ožujka 2015.tportal 606IM-6