lifezona

Vaša stara tehnologija može biti vrijedna tisuće dolara na eBayu

Tehnologija, Zanimljivosti | 13:25

Pripadate li možda onim ljudima koji nikad ništa ne bacaju? Imate li kutiju prepunu starih tehnologija koje jednostavno oklijevate baciti u smeće? Imamo rješenje za vas.


azmislite o njihovoj prodaji na eBayu jer bi vaši stari mobiteli igre ili igraće konzole mogle vrijediti pravo bogatstvo. 

Izvorni Nintendo Game Boy


Foto: Business Insider

Game Boy koji se nikad nije igrao? Pa to je tragično. Ono što je također tragično je da "jadnik" koji je punih 25 godina čuvao ovaj uređaj u orginalnoj kutiji, sada na njemu može zaraditi preko 1.000 funti na eBay-u. 


Apple iPod Classic 160GB


Foto: amazon.com

Ovaj uređaj ne vrijedi onoliko koliko je vrijedio onda kada su novinski naslovi vrištali o novom iPad Classic, ali nedavno ukinuti iPod Classic i dalje drži dobru cijenu. Za svoj stari glazbeni player, sada možete dobiti 385 funti. 


Prva generacija iPoda


Foto:

Sa samo 5GB mjesta za pohranu podatka ovaj uređaj se danas smatra gotovo “smećem”. Međutim, pravo mjesto ovog iPoda je u muzeju, a za njega danas možete dobiti čak 2.995 funti. 


Gran Turismo 5


Foto:

Ovo nije obično izdanje već izdanje s potpisom - “Signature Edition”. Potpisao ga je producent igre Kazunori Jamauchi. Postoje samo tri ovakva, a jedan se prodaje za “samo” 2.500 funti. 


PS1 igre


Foto:

Evil Zone? Na eBayu se prodaje za 66,99 funti. Resident Evil:Director’s Cut se prodaje za 595 funti. Možda bi bilo dobro da provjerite imate i još koju staru igru u svojoj kutiji. 


Nokia 3310


Foto: redfield-1982.deviantart.com Svaki pravi hipster danas mora imati telefon s početka ovog stoljeća. Nokia 3310 je klasični mobilni telefon koji može satima trajati dok na njemu igrate igru “Snake”. Cijena? Samo 100 funti. 

Izvor: Tehnoklik.hr/Business Insider